Szállítási információk

Rendelés, vásárlás tudnivalók.

Kifizetési lehetőségek, termék átadása-átvétele

A megrendelését az alábbi formában lehet kifizetni továbbá átvenni

Rendelés, vásárlás tudnivalók.előre utalással egy megadott bankszámlaszámra: ekképp a legjobb az ára, mert a szállítmányozási, csomagolási, amellett más kiadásokat mi fizetjük.

Postai utánvétellel a csomag átvételekor a postá(s)nak megfizetni az áru utánvételi árát, attól függően, hogy a postástól magától kapja kézhez a terméket, vagy a postahivatalban. Az utánvétel díjának kifizetésekor kapja meg a megrendelt árucikkeket.

előreutalással való fizetés és birtokba vétel: az előreutalás olyan szempontból lehet kedvezőbb, hogy ilyenkor a postázás díját cégünk fizeti, eszerint jóval mérsékeltebb áron megszerezheti a terméket. Rögtön azután, hogy beérkezett az összeg cégünkhöz, abban az esetben aznap postázzuk a küldeményt, ekképp 48-72 óra alatt megszervezhető az egész, azonfelül jobb árú is.

előre utalásnál kérjük írjon a KAPCSOLAT menüpont segítségével egy levelet és akkor mi nyomban elküldjük azokat az adatokat e-mailben az Ön számára, amelyre utalni ajánlott a termék árát. Utalás közleményébe adja meg ugyanazt a nevet és irányítószámot, amit az igénylésben is eljuttatott nekünk, így egyszerűen beazonosíthatjuk. A termék elnevezését kérjük, semmilyen esetben se jelölje meg az utalás közleményének rovatában, csak csupán a nevét azonkívül az irányítószámát adja meg, amit a megrendelés folyamán eljuttatott hozzánk!

Miután beérkezett az utalás (ez rendszerint pár óra, illetve maximum 1 nap), arról SMS-ben értesítenek bennünket, és ezzel még aznap már fel is adjuk a küldeményt ajánlott, utánvétel nélküli levélként, mely 1, vagy legfeljebb két nap alatt biztosan megérkezik Önhöz, természetesen titoktartó dobozban.

Postán történő vagy futárral kiszállított utánvétellel való vásárlás azonkívül átvétel: Az utánvétellel való vásárlási lehetőség a legközismertebb amellett leggyakoribb. A postás a megrendelő címére viszi ki a terméket azonkívül az utánvételi költség kifizetésekor átadja azt az Ön kezébe. Átlagban kijelenthető, hogy 20 000 forint alattig 1-2 dobozos megrendelés esetén elsőbbségivel postázott termékek valamennyi szállítási, továbbá egyéb költsége csak 1500 forint. Eme összeg felett, továbbá a csomag súlyának emelkedése folytán, még 1800-2100-2700 forint is lehet az extra házhozszállítási költség. A rendeléskor ezt a kiszállítási díjat hozzászámítja a rendszerünk az áru eladási árán túl, eszerint látja Ön is, hogy pontosan mennyi lesz majd a postai kiszállítási költsége, azaz az áruval együttesen pontosan milyen összeget fog majd fizetni.

A postai utánvétel, illetve postai utánvét kifejezés azt mutatja igazából, hogy az eladó ráír a küldeményre egy utánvételi árat, amit szeretne, hogy a vevő a birtokba vétel esetén fizessen. Az utánvéti ár jelen esetben az árucikk árából, a postázás díjából, és a csomagolási költségből áll össze. Érthető okokból ez az utánvéti összeg a rendelt terméket plusz összegekkel emeli, melyet a vevőnek muszáj kifizetnie. A postai utánvétellel való kifizetés esetén a futárnak kell kifizetni a küldeményen lévő utánvéti összeget, és így az árucikket átveheti. Ha nem talál senkit a címen, hagy egy értesítést. A másik verzió a postahivatalban maradó utánvételes küldemény, amelynél a postahivatalban marad a küldemény, nem kerül kiszállításra és minthogy Önnek nem szükséges a saját címét közölnie az igényléskor, ezért nem fogják értesíteni a postahivataltól, hogy jött csomagja, ezért Önnek szükségeltetik bemennie a a megadott postacímre továbbá leróni az utánvétel összegét. A postán maradó csomag szervezése azért nem ilyen könnyű, hogyha eszerint tervezi választani a vásárlását, feltétlenül olvassa el az alábbiakat, mert amennyiben már sokszor rendelt így, akkor is mások lettek a kézbesítés előírásai, amiről itt tájékozódhat részletesebben.

Kiszállítás postahivatalban maradó küldeményként

Kérem, feltétlenül böngéssze át eme postahivatalban maradó felvilágosító szöveget, mert lehet, hogy Ön eddig is gyakorta is igényelt postahivatalban maradó árut és azokkal minden rendben történt, azonban nemrégiben sokban átalakultak a postán maradó küldemények gyakorlatára meghozott követelmények!

Ez általánosságban a legbajosabb hozzájutási alternatíva a példák alapján, nagyszámú okból kifolyólag is.

A kisposták, illetve a plázákban, azaz bevásárló központokban működő posták nem fogadnak postán maradó csomagokat, ezért azt visszajuttatják a faladójához. Azt ajánljuk, hogy a konkrét város, illetve település főpostájára kérjék a megrendelésüket, ha megoldható, és máris jóval kevesebb gond lehet a birtokba vételnél. A postakeresűben az olyan kicsi posták, valamint plázák- üzletközpontjainak postái is szerepelnek, ahol nem fogadnak postahivatalban maradó csomagokat, ez okból kérjük ne ezeket, hanem a nagyobb (fő)postákat részesítse előnyben!

Nagyszámú ember nincs tisztában azzal, hogy a postán maradó küldemények esetében egyáltalán nem kapnak értesítést a postahivataltól. Nem is tudnák milyen címre küldjék az értesítőt, mert Ön a címét nem is adta meg a rendeléskor, hanem csupáncsak a postahivatal elérhetőségét, amit a postakeresűben jelölt ki. Ezt nehezíti még, hogy sok esetben azt mondják a postára betérő illetőnek, hogy nem küldték el, vagy eltűnt. Ebben az esetben kérjük, fogalmazzon meg cégünknek a Kapcsolat menüponton át egy üzenetet, ahol mi válaszlevélben küldjük Önnek a rendelés alkalmával felvitt küldeményazonosító számot. Ezzel már biztosan átadják majd Önnek az ajánlva feladott levelét, amibe az árut pakoltuk.

A postahivatalban maradó csomagok beérkeznek a főpostára /1-es számú posta/, és hogyha Ön nem oda kérte postán maradóként, akkor átviszik a megadott elérhetőségű postahivatalba az Ön csomagját. Ha az 1-es számú postára kérte, akkor ott várja Önt a főpostán.

legfőbb tennivalók: A postán maradó küldeményeknél sohasem küldenek Önnek értesítést, így Önnek szükségeltetik az igényléstől számított egy-két napon belül besétálnia a jelzett számú illetve című postára a szóban forgó településen. Amennyiben hét munkanapon belül nem jut be a postára, olyankor a küldeményt visszajuttatják a feladóhoz. Hogyha a a posta ügyintézői azt mondják, hogy nem jött ilyen küldemény, vagy nem találják, akkor a küldeményt azonosító RAG szám megadása után egész biztos megoldódik a zavar! Eme számot a KAPCSOLAT menüpontra kattintva egy üzenetben kérje tőlünk, és akkor mi elküldjük Önnek a lehető leggyorsabban.

Legnagyobb nehézség a postahivatalban maradó küldeményeknél hogy a beérkezett csomagot (levél alakjában) nem mindig találják meg elsőre a postán, egyedül egy ún. küldeményeket azonosító (RAG) számmal, amelynél az összes feladott csomag útvonala nyomon követhető. Az alapvető fontosságú küldeményazonosító RAG szám jelentése szerint már teljes valószínűséggel ki tudják keresni az adott postán az utánvételes ajánlott csomagját, és átnyújtják Önnek az elvileg „még be sem jött” küldeményt.Többször a postán a csekély motiváció azonkívül a kevés fizetés folyományaként, feltéve, hogy nincs kimondottan elöl a kért csomag, olyankor inkább azt mondják Önnek, hogy nem jött meg, illetve nincs meg. Ez okból kell a küldeményeket azonosító RAG szám, ami ugyanakkor egy küldemény nyomkövetési szám. E számot a KAPCSOLAT menüponton keresztül egy levélben kérje el cégünktől.

A megrendelés utáni napon a csomagja minden esetben kiküldésre kerül a du. 16 óráig lebonyolított megrendeléseknél. A 16 óra után feladott igényléseket, feltéve, hogy még van kapacitásunk, abban az esetben képesek vagyunk teljesíteni, viszont ha nem sikerül, akkor következő nap kerülnek feladásra. A kiküldött összes csomag teljesen egyedi RAG számot kap, emiatt könnyű rátalálni a posta számítógépének adatbázisa segítségével.

A postán maradó rendelés utáni napon, megírjuk Önnek ezt a bizonyos küldeményeket azonosító számot, ámde e nélkül is befáradhat a postahivatalba valamint elkérheti a küldeményét, ha becsületes alkalmazottak dolgoznak éppen, akkor kikeresik Önnek egykettőre és így birtokba veheti.

Hogyha valamely okból mégsem küldenénk ezt a bizonyos küldeményazonosító RAG számot elektronikus levélben, akkor legyen szíves, vegye fel velünk a kontaktust, feltéve, hogy bement a postahivatalba és ott azt közölték Önnel, hogy nem érkezett meg a csomagja, vagy nem találják. A Kapcsolat menüpontra kattintva küldjön el cégünkhöz egy üzenetet!

Ez okból ilyen alapvető fontosságú, hogy valós e-mail címet továbbá telefonszámot közöljön velünk, hogy a kapcsolatfelvétel sikeres maradjon. Netalán ilyen kézbesítési panasznál tudunk Önnek telefonálni, amennyiben nem tud reagálni a levelünkre.

Szállítás hagyományos postai utánvétellel, megadott címre történő házhozszállítással

A hagyományosnak azonkívül leggyakoribbnak mondható postahivatali utánvétel címre történő kézbesítése esetében a postás nem túl nagy értéknél (100 000 forintig) kikézbesíti a csomagot a megadott címre, és akkor átvételkor le tudja róni a postai hazaszállítás díját a megrendelő úgy, hogy ott rögtön a szállítónak odaadja az utánvétel teljes összegét. Az utánvét összege az igényelt termék(ek) összegéből, a posta- utánvétes, valamint csomagolási költségekből jön össze. A rendelésénélegyébként minden esetben odaírjuk a hazaszállítási költséget is részletezve, eszerint megnézheti, hogy a rendelt terméken túl mennyibe kerül a házhozszállítás.

Házhoz történő kiszállításkor utánvét során, ha nem talál senkit otthon a postás vagy a futár, illetve nagyobb értékű az utánvétel ára, abban az esetben többnyire a helyszínen hagy egy értesítést a postaládában.

Sajnos azt kell az eddig tapasztaltak alapján kijelentenünk, hogy a kiszállítási szolgáltatás nem mindvégig kifogástalan, többször értesítést sem hagynak a postások vagy a futárok valamilyen okból kifolyólag, és ilyenkor küldeményünket visszaküldik cégünkhöz, mert Ön nem is tudhat a küldemény kiérkezéséről, minthogy nem kapott róla értesítést, hogy fáradjon be a postahivatalba. A kiút az, hogy az igénylést követően 48 órával legfeljebb, ha nem érkezik meg a megadott lakásra a csomagot, abban az esetben írnia kell számunkra egy üzenetet a Kapcsolat menüponton keresztül. Ezután a küldeményeket azonosító RAG számot megadjuk az Ön számára és ezzel biztosan megtalálják a postán.

Bármilyen panasz, vagy 2 napnál régebbi igénylés esetében, hogyha nem vehette át a küldeményünket, akkor kérem, vegye fel velünk a összeköttetést oly módon, hogy eljuttat hozzánk egy üzenetet a nehézségeiről a KAPCSOLAT menüpontra kattintva!

Házhozszállítás előreutalásnálHázhozszállítás előreutalásnál

Amennyiben Ön előre elküldte részünkre az árucikk(ek) összegét, akkor az utalás jelentkezését követően, amiről SMS-ben tudósítanak minket, még rögtön aznap kiküldjük a terméket. A küldeményt szokásos külső hatásoktól védett fóliás kíváncsi szemek elől elzárt valamint nem kitapogatható zacskóba zárjuk, és nem írjuk rá, mit tartalmaz. A tapintatos csomagunk ajánlott levélként fog feladásra kerülni utánvétel nélkül.

Feltéve, hogy tán nem volt otthon és így a postás vagy a futár nem tudta átadni, akkor ott hagy egy értesítést a postaládában. Ezzel szükséges besétálnia a postahivatalba azonfelül birtokba vennie a fizetés nélkül átadott tapintatos csomagolású ajánlott küldeményét.

Amennyiben nem hagytak ott értesítést amellett már egynéhány napja igényelte az árucikket, abban az esetben vélhetően a postás/szállító nem hagyott ott értesítést az Ön számára, viszont a postahivatalban ott lesz a küldemény. Hogyha így se fedezik fel, írjon nekünk a Kapcsolat menüpontra kattintva egy értesítést és mi segítünk Önnek! Az utaláshoz kellő díjtérítési tudnivalókat ezen oldal tetején nézheti meg a Fizetési módnál.

Kiküldés gyorsasága, ideje, plusz sürgősségi szolgáltatás

A hazaszállítás időtartalmának csökkentése, valamint a kedves vásárló mennél megfelelőbb kiszolgálása vállalatunk meghatározó kritériuma! természetesen a megfizethető kiszállítási költségeket alapul véve a magyar posta díjszabása valamint gyorsasága a mértékadó, illetve a szállítmányozási szakszolgálat (futárszolgálat).

A 16 óráig feladott rendeléseknél aznap lezajlik a dropship, értsd a küldemények közvetlenül a megrendelőnek történő kiszállítása. Így az aznapi feladásnál a postahivatal 24-48 óra leforgása alatt szavatolja a csomagok célba érkezését a teljes Magyarország területén belül. Eme időtartam nem csak elméletben, hanem a gyakorlatban is megvalósul. A futárszolgálatok egy napos teljesítést garantálnak.

Minden küldeményt szokás szerint normál sürgősségi kiegészítő ellátással vesszük igénybe, amelynek ráadás díja nem éri el a 90 forintot se.

A rendelő igényelhet postai külön sürgősségi lehetőséget is (EMS), amely biztosítja, hogy az aznap feladott rendeléseket másnap a kiszállító cég 5600 forintos díj fejében a nagyobb településekre, a városokba reggel 9 órára a kisebb települések esetén legfeljebb déli 12 óráig kézbesíti.

A posta normál sürgősségi lehetősége nem biztosítja 100%-ban a rákövetkező napi átadást, ekképp feltéve, hogy valakinek okvetlen szüksége van másnap a csomagra, akkor igénybe vehet plusz sürgősségi szolgáltatást az ún. EMS szolgáltatást, amely esetén a posta szavatolja a következő nap déli 12 óra előtti kézbesítést.

Postaköltség, utánvétes fizetnivaló, csomagolási árak az igénylésnél

A postai utánvétes vásárlás egy költségesebb módszer, mivelhogy a termék költségén felül a posta utánvételi szolgáltatás költségét is a vevőnek kell lerónia, nem úgy, mint az előreutalásnál, mert ott kereskedésünk átvállalja az összes kiszállítási valamint más járulékos költségeket.

A házhozszállítási, becsomagolási, azaz utánvételi kiadás összege többnyire kevésbé értékes csomagok esetében maximum 1500 forint.

Az értékesebb, eszerint némileg súlyosabb csomagok esetén 1800-2200-2700 forint is lehet, azonban a megrendelésekor a kézbesítési árat szerepeltetjük külön az árucikk költségén felül, eszerint pontosan tudni fogja, hogy mennyi lesz a teljes megrendelése összesen.

A rendeléshez tartozó szállítási, utánvétes, csomagolási összes díjat, ami még hozzáadódik az árucikk árához, azt az igényléskor a rendszer kiírja Önnek.

A lehetséges legolcsóbb és legmegfelelőbb kézbesítési módot kínáljuk az Ön számára a legnagyobb titoktartás mellett.

panaszok és tennivalók a birtokba vétellel, kiszállítással kapcsolatban

Persze a kézbesítést amellett a kiküldést is csak emberek teljesítik, eszerint időközönként hibát követhetnek el. Ezzel nincs is baj, ugyanis az összes kényelmetlenségre létezik kiút a „potenciális” kínos nehézségek elhárítására.

Nem pont azt a fajta vagy darabszámú árucikket kapta, mint amit választott a rendeléskor

Minthogy online kereskedésünknek napi több, mint száz megrendelése van, így elképzelhető, hogy valamely figyelmetlenség következményeképpen egész véletlenül nem annyi vagy nem azt a terméket tesszük bele a csomagba. Ennek természetesen rendkívül kicsi a valószínűsége, azonban, hogyha ez játszódott le Önnel, akkor sincsen gond, hisz nincs egyéb dolga, mint a weboldal alján található üzenetküldő űrlapon eljuttatni nekünk egy panasztevő üzenetet, amelyet rögtön kivizsgálunk még aznap, valamint ha ekképp zajlott, abban az esetben korrigáljuk a mulasztásunkat persze díjtalan.

Az árucikket összetörve illetve elszakadva kapta meg a csomagból kivéve

Sajnálatos módon a házhozszállítás alatt a nem szakszerűen kezelt továbbá kiszállított küldemények bizony sérüléseknek vannak kitéve. Ezekre a megsérült küldeményekre a posta vállalja a biztosítékot, cégünk nem tud kártérítést fizetni a más futár vállalatok által okozott károkért.

Ezen gond átlag csak nagyon ritkán jelentkezett, viszont a vásárlók szóltak, hogy a levél (bliszter) el van szakadva, viszont ettől még egyáltalán nem volt baja a készítménynek, így nem óhajtottak az elképzelhető kicsi baleseteken problémázni.

Nem kapta meg a csomagot időben

Gyógyszerkereskedésünk megfelelően figyel a gyors, aznapi dropshipre (hazaszállításra), ekképp minden nap feladjuk a 16 óráig leadott rendeléseket. Ezeknek 1 illetve legfeljebb 2 nap múlva meg kell érkeznie az egész Magyarországon belül bármerre. Feltéve, hogy 2 nap alatt nem jutott hozzá a csomagjához, abban az esetben mindenképpen tudassa ezt velünk oly módon, hogy a KAPCSOLAT menüpontra kattintva egy levelet juttat el hozzánk a panaszáról, amelyben írja le, hogy milyen jellemzőkkel és milyen féle terméket rendelt, mely még nem jött meg.

Annak, hogy miért nem kapta meg a csomagját, véleményünk szerint az alant olvasható okai lehetnek:

• Nem kapott értesítést, emiatt nem ment be felvenni a postára, amellett hozzánk visszajuttatták a küldeményt. Ez általánosságban a postán maradó csomagok esetében eshet meg, illetve olyankor, amennyiben a településen az utánvételes csomagokat intézCsomagkihordó postás vagy futár valamint a szokott postás egészen más. Ekképp hiába reklamál a már esetleg régen ismert postásánál, mert nem is ő végzi az utánvétes csomagok hazaszállítási munkáját. Még megszokott címre történő kiszállításnál is lehetséges többször, hogy nem hagynak értesítőt, ezért Ön nem tudhat a csomagunkról és így egynéhány nap múlva visszajuttatják a feladóhoz.

Azt tanácsoljuk, hogy mindenféleképpen írjon üzenetet számunkra, hogyha a rendeléstől számított legfeljebb két munkanapon belül nem nem érkezett meg az ajánlott utánvétes csomagunk, és mi eljuttatunk Önhöz egy küldeményeket azonosító számot (úgynevezett RAG számot), amire kiadják Önnek értesítés nélkül is a küldeményt. Azaz 48 óránál később semmi esetre se várjon, hanem küldjön nekünk a KAPCSOLAT menüponton keresztül egy pár soros levelet!

• A küldemény a postahivatalban eltűnt. Ilyenkor Önnek csakúgy közölnie kívánatos velünk, hogy a csomagunkat nem kapta kézbe. Mi utánanézünk, és amennyiben eltűnt a termék, abban az esetben annak az árát a posta kereskedésünknek visszatéríti, ámde még azon a napon, amikor ez tudomásunkra jutott azonfelül bebizonyosodott, hogy elveszett, abban az esetben mi haladéktalanul postázzuk Önnek ismételten a kért árucikket és így az azt követő napra előreláthatólag oda is érkezik.

Ilyenre máskülönben csak egyszer volt idáig precedens. Az a legfontosabb, hogyha nem kapta kézbe a küldeményt, abban az esetben mindenféleképpen üzenjen számunkra, mert abban biztos lehet, hogy elküldjük aznap a16 óráig feladott megrendeléseket!

• Nem történt meg a küldemény elküldése.

Netes kereskedésünknek mindig rendelkezésre áll raktáron akármilyen mennyiségű készlete, ezért szinte bizonyos, hogy nem történhet meg, hogy elfogynak a termékek, és nem tudjuk postázni a kért árukat. Netalántán megtörténhet az, hogy a megrendelés leadása után valamely levelezési rendszer nem küldi át a rendelést számunkra. Ilyenre még nem tudunk egy példát sem.

 

Küldeményeket nyomon követő vagy küldeményeket azonosító szám, úgynevezett RAG szám megírása az Ön számára elektronikus levélben, amennyiben nem találják a küldeményt

Hogyha azt a felvilágosítást kapja a postástól, illetve a postahivataltól, hogy semmiféle küldeménye nem érkezett Önnek, abban az esetben úgyszólván bizonyos lehet benne, hogy a postahivatalban elhányódott a csomag. Ilyenkor egy úgynevezett csomagokat azonosító RAG számot kérnek a megrendelőtől, mert minden küldeménynek létezik egy egyedi azonosítószáma, és annak segítségével már kikeresik az Ön küldeményét a postán a számítógépükbe beírva. A csomagokat azonosító RAG szám megmutatását, illetve bemondását mindig a postán ésszerű elvégezni, és nem a postásnak mondani, hogy keressen utána.

Ez a küldeményazonosító szám mindig két betűvel indul továbbá 14 számból álló számsor követi. A 2 betű, amellyel kezdődik, az R és az L valamint utána 14 darab szám.

A csomagját 16 óráig bejelentett igénylésnél még aznap kiküldjük, és így 1-2 nap elteltével már meg is kapja. Hogyha maximum két nap múlva nem érkezett meg, akkor mindenképpen juttasson el nekünk a KAPCSOLAT menüponton át egy üzenetet a panaszával – adatainak feltüntetésével, és akkor mi rögvest választ küldünk és elküldjük Önnek ezt a bizonyos küldemény nyomkövetési RAG számot. E RAG számmal be tud sétálni a postahivatalba, ahol már a számítógépbe begépelve egyértelműen tudják majd, melyik küldeményről van szó, azonkívül kikeresik az Ön számára.

Tapintatosság, csomag látványa- küllemeTapintatosság, csomag látványa- külleme

Vállalatunk nélkülözhetetlen előírása a titoktartás! Az igénylése egyáltalán nem fog kiszivárogni harmadik fél felé, azt harmadik félnek nem kézbesítjük. Számos embernek meglehetősen nagy nehézségetokoz, hogy milyen címre is szállíttassák a csomagot, nehogy valaki is megláthassa. Még a szüleinél illetve más közös háztartásban, lakásban lakik valakivel és nem óhajt kínos kérdezősködéseket, ekképp kerül elő a kérdés, hogy hova szállíttassa a csomagot?

A válasz nagyon egyszerű amellett természetesen a legtapintatosabb. A postahivatalba postán maradó csomagként. Amiatt is roppant megfelelő ez a variáció, mert így Önnek még a saját lakcímét sem muszáj számunkra megadnia, hanem egyedül a postahivatalnak a számát illetve a címét (bármely nagyobb település vagy város főpostája az 1. számú posta), amelyet a postakeresűnkből fog tudni kijelölni. Azért ez nem ennyire könnyű, jó egynéhány tudnivaló azonfelül dolog van a postán maradó küldeményeknél. Feltéve, hogy postahivatalban maradó csomagot akar rendelni, nevezetesen, hogy a postahivatalban benn maradhasson a küldeménye és ne szállítsák ki, olyankor ezt mindenképpen böngéssze át részletesen: szállítás postahivatalban maradó csomagként!

A csomagolás illetőleg a küldemény külseje

A házhozszállított csomagok külleme és formája hallatlanul puritán, semmi sem utal a tartalomra. A feladóként egy magánszemély nevét írjuk oda a kínos kérdések kivédése céljából. A küldeményt szokásosan mint levelet adjuk postára, mert eszerint kevesebb pénzbe kerül a csomagnál. A levél egy levegő buborékos bélelésű boríték, melyet nem lehetséges kitapintani se, azonfelül így nem tud sérülni sem a küldemény tartalma, nálunk az orvosságok.

A alacsonyabb értékű vagy súlyú- illetőleg méretű megrendeléseket eszerint egy béléssel rendelkező borítékban küldjük, amelynek formája a következő képen látható:

A nagyobb értékű, vagy nehezebb, nagyobb méretű igényléseket dobozban postázzuk.

Amikor felhívjuk Önt az igényléskor megadott telefonszámon

Az igénylésben megírt telefonszámon kizárólag teljesítési, házhozszállítási probléma során hívjuk fel a legvégső esetben, hogyha leveleinkre nem válaszol semmit. A megrendelés visszaigazolása miatt semmiképpen se zaklatjuk telefonon, hanem pusztán egy visszaigazoló elektronikus levelet írunk Önnek.

Esetleg abban az esetben telefonálnánk Önnek, hogyha sürgős kiszállítást kíván másnapra. Hogyha talán a közölt igénylési információk nem teljesek, úgy nem tudjuk teljesíteni az igénylést. A telefonálásnál minden esetben a rendelést lefolytató egyént hívjuk a telefonhoz, azaz megbizonyosodunk arról, hogy ki az, akivel tárgyalunk, valamint ha a neje illetve valamelyik barátja vagy rokona veszi fel a telefonját, akkor ne aggódjon pusztán egy téves hívás voltunk egy rejtett számon, amit nem tudnak visszahívni, sem visszakeresni. Ebből Önnek nem származik kényelmetlensége! Így a titoktartás teljes.

 

Garancia

Gyógyszerértékesítő cégünk a Nemzetközi Gyógyszer Szövetség valamennyi engedélyével rendelkezik, amellett az összes készítményére pénz visszafizetési vagy csere garanciát nyújt tisztelt megrendelőinek!

Internetes gyógyszertárunkban soha nem eshet meg semmikor sem, hogy a nem legális gyógyszerértékesítőkhöz hasonlóan leutánzott árucikkeket postázzunk Önnek. Cégünk jó hírneve, hivatalos működtetési tanúsítványa, világhálós gyógyszertári azonfelül gyógyszer forgalmazási engedélye érdekében sem engedhetné meg magának, hogy lemásolt gyártmányt forgalmazzon, mert abban az esetben bevonják a vállalat minden felhatalmazását. Beszüntetnék státuszát, pedig mi a mi országunkon kívül még 31 gyógyszergyárral, 895 hagyományos gyógyszertárral állunk szerződésben. Továbbá még 18 államban léteznekjól prosperáló online patikáink.

Alább leírjuk Önnek azt a három legfontosabb szövetséget valamint testületet, melyek a patikák, valamint internetes gyógyszerkereskedések működtetését, szolgáltatását, azonfelül az igényelt, illetve kiadott gyógyszereket vizsgálják azonkívül kontrollálják, rossz színvonal esetében felfüggesztik a patika üzemeltetését, azonkívül megvonják a működéshez szükséges jogosultságait.

A Kapcsolat menüpontban megjelennek Önnek a számítógép képernyőjén cégünk továbbá a netes patikánk nevére kiállított legmagasabb szintű internacionális gyógyszer ellenőrző szervezetek hitelesített jóváhagyásai. Az engedélyek képeken láthat majd a domain nevünket jelző sorozatos vízjeleket, amelyet azért volt szükséges elhelyeznünk rajtuk, hogy a jogosulatlanul üzemelő, nem eredeti gyógyszerkészítményeket árusító webáruházak ne bírják lemásolni e hivatalos tanúsítványok iratait valamint átírni a sajátjukra.

• FDA /Food and Drug Administration/ engedély,

• CIPA /Canadian International Pharmacy Association/ engedély,

• VIPPS /Verified Internet Pharmacy Practice Sites/ engedély a KAPCSOLAT menüpontnál megtekinthetőek valamennyi céges adatunkkal együtt.

Ezen legális okiratok megfigyelésével már kitisztul Ön előtt a kép, hogy vállalatunk egy hivatalosan kereskedő netes gyógyszertár, és nem csupán a tucatnyi törvénysértő hamis gyógyszerértékesítő weboldalak valamelyike, amelyekre a HENT (Hamisítás Elleni Nemzetközi Testület is ráirányítja a figyelmet.

Vállalatunk ezen felül csere jótállást, végső esetben pénz visszaadási biztosítékot is nyújt valamennyi készítményére, a következő garanciális körülmények mellett, amennyiben:

• Ön felnőtt korú.

• Ön nem alkalmazott drogot, tudatmódosító anyagot alkalmazás közben és/vagy azt megelőzően.

• Ön komolyan vette a medicinára vonatkozó betegtájékoztatót teljesen.

• Ön nem használt koffeint, taurint, és alkoholt tartalmazó ételt, innivalót, vagy egyéb különböző fogyasztási cikket a medicina használata mellett és/vagy azt megelőzően.

• Ön nem szenved máj, szív, vese, tüdőbetegségben amellett nem használ erre tablettákat.

• Ön nem alkalmaz nitrát származékot tartalmazó, illetve egyéb más értágító, intenzív vérnyomás csökkentő, illetve vízhajtó szereket.

• Ön nem pánikbeteg, nincs pszichiátriai gondja, azonkívül nem használ antidepresszáns készítményeket.

• Önnek saját hibáján kívül nem volt eredményes eme készítmény.

• Ön rábólint arra, hogy IP címét valamint adatait számítógépünkön tároljuk.

Ha megfelelt eme felsorolás elvárásainak, azonkívül a gyógyszerkészítmény önhibáján kívül nem segített az Ön számára, visszafizetjük a termék értékét, vagy elcseréljük egy másik hatóanyagú gyógyszerkészítményre először.

Pénz visszafizetési vagy esetleg cserére vonatkozó garancia teljesítésének eljárása

Ha megesett, hogy Ön minden kívánalmat betartott és mégsem hatott a gyógyszerkészítményünk, abban az esetben kiválaszthatja, hogy a pénzét szeretné megkapni, vagy esetleg kicseréljük a készítményét egy eltérő hatóanyagú medicinára. Alapesetben ajánlunk Önnek egy egyéb hatóanyagú cserekészítményt, amelyet egészen grátisz kézbesítünk az Ön számára. Elsöprő többséggel a más alapanyag már garantált diadal szokott lenni, mert létezhet olyan eset eléggé ritkán, hogy egy hatóanyag valamely okból nem hatásos egy embernek. De ha tesztel egy egyéb alapanyagú terméket, abban az esetben meglepődik az eredménytől, továbbá mindjárt máshogy viszonyul gyógyszerkereskedésünkhöz.

Hogyha vissza szeretné igényelni a pénzét

Abban az esetben nincs egyéb dolga, mint, hogy írjon számunkra a Kapcsolat menüpont segítségével egy panasztevő levelet, és kapni fog egy Claims Identification Number-t, magyarul egy panaszbejelentő azonosítási számot. Ezzel a panaszbejelentő számmal kérjük, legyen szíves, adjon fel a cégünknek egy kérvényező levelet postai úton arra a névre és címre, amiről a küldeménye érkezett. Ebben a kérvényező levélben azt kérjük, írja meg az Ön kedves nevét, személyi adatait, azonfelül a előforduló bonyodalmát a termékkel kapcsolatban. Kérjük, legyen szíves, tájékoztasson minket ebben a kérvényező levélben, hogy miféle kihatást továbbá mellékhatást vett észre a patikaszer használatakor, és minden, a hatással összefüggő tettét. Pl. fogyasztott-e kávét, vagy alkoholt a szedése előtt vagy alatt, illetve használt-e kombinálva vele más medicinákat, továbbá hogy mennyi idős. Hogyha postázta ezt a hagyományos írásos levelet a szállításkor kapott névre és postafiók címre, abban az esetben arra szeretnénk kérni, juttasson el számunkra ismételten a Kapcsolat menüpontra kattintva egy rövid üzenetet, amelyre egy napon belül válaszolunk.

Ha megjött gyógyszerkereskedésünkhöz a levele és nyilvántartásba vettük /4-10 nap/, azután kontrolláljuk ,hogy mi történhetett, azonfelül feltéve, hogy Ön a tájékoztató alapján járt el valamint valamennyi lényeges követelményünket követte, abban az esetben jár Önnek a jótállás, eszerint visszafizetjük Önnek az árát! Kérjük szépen, ilyen esetben ne felejtkezzen el a kézírásos levelében megírni az utaláshoz nélkülözhetetlen személyes adatokat. Egyedül kézzel írt kérvényt fogadunk el, mivel ezt le kell fénymásolnunk azonfelül bevinni a központba az adminisztráció okán. Ha bármelyik adatot nem adja át, ami nélkülözhetetlen a pénz visszatérítési garancia teljesítéséhez, akkor az átutalást nem áll módunkban teljesíteni. első körben, kérjük, küldje vissza a rendelt termékét, amely hatástalan volt, és mi megvizsgáljuk, hogy vállalatunktól ered-e. Kiküldés előtt mindenkor egy jól elrejtett jelölést rakunk a szer levelére, dobozára, ezért tudjuk, ha nem cégünktől ered a visszaszármaztatott patikaszer. A pénz visszatérítési garanciát egyedül akkor tudjuk érvényesíteni, feltéve, hogy a gyógyszerkészítmény leveléből /bliszter/ csupáncsak szigorúan legfeljebb egy pirula hiányzik, vagy gél esetén 1 tasak. Amennyiben több tabletta/tasak hiányzik, akkor nem áll módunkban egyik féle jótállást sem biztosítani az Ön számára még aktív reklamáció esetében sem!

Ha Ön a garanciáját meg szeretné kapni, akkor kérjük, a Kapcsolat menüpontban juttasson el nekünk egy üzenetet, csatolva hozzá a Claims Identification Number-t, úgymond az egyedi panaszbejelentő azonosítási számot, azonkívül tüntesse fel a bankszámlaszámát azonkívül az átutaláshoz fontos összes adatát. Feltéve, hogy ezeket az adatokat du. 4-ig beküldi nekünk, akkor még aznap visszaadjuk a pénzét, ami egy nap alatt jelentkezik a számláján. Erről egy képernyőképet tárolunk, hogyha tán bizonyítanunk kell, hogy utaltunk Önnek. A megrendelés elküldésével mindezen szabályzatot Ön elfogadja.

Hogyha ki akarjacserélni a tablettákat

Amennyiben Önnek valami okból nem volt sikeres a küldött gyógyszer, illetve esetleg nem reagált pozitívan pont arra a hatóanyagra, azonban a pénzvisszafizetéssel nem megy semmire, hanem szívesebben megpróbálkozna egy próbára tenne egy másmilyen alapanyagú készítményt, akkor kérjük, juttasson el nekünk egy reklamáló üzenetet a KAPCSOLAT menüpont használatával. Ilyenkor küldünk egy Claims Identification Number-t, tehát egy egyedi panaszbejelentő azonosító számot.

Ezt követően írjon nekünk egy kézírásos offline levelet arra a névre és postafiókcímre, mely az igényelt csomag átvételekor feladóként meg volt jelölve! Eme levélben szépen kérjük, írja meg az Ön kedves nevét, személyes adatait, hogy milyen lakáscímre vagy postacímre szeretné pontosan a másik gyógyszerkészítményt azonkívül még azt is, hogy mire akarja, hogy kicseréljük a készítményt! Szokás szerint felajánlunk az Ön számára a tudásunk szerint egy más hatóanyagú terméket, mely gyógyszerkereskedésünk szakértői szerint már sikeres lesz. Amennyiben a 2 szer költsége nem teljes mértékben ugyanaz, az utalással, megbeszélés után megoldható.

Ezután Önnek nyugtázzuk a kérését, ami után nincs egyéb dolga, mint hogy visszaküldi postán ajánlva, a kézírásos papír alapú levelet (benne az adataival, telefonszámával, a cserélendő gyógyszerkészítmény nevével, a Claims Identification Number számával, azaz a csak egy esetre vonatkozó panaszbejelentő azonosítási számával együtt); azonkívül a rendelt küldeményén szereplő Feladó nevére és postafiók címre (ez ugyanis a vállalatunk) a megkezdett és megmaradt szert visszajuttatni szíveskedjék.

Ha megérkezett cégünkhöz a nem megfelelő áru, az Ön adatai és a Claims Identification Number (reklamációs azonosító szám), abban az esetben azt feldolgozzuk majd pár napon belül a levélben lévő adatok alapján elküldjük az Ön részére a csere szert. A kézzel írt papír alapú kérelem a célból szükséges, mert vállalatunknak le kell másolnia a nekünk írt üzenetét azonkívül el kell juttatnunk a központba az adminisztráció.